Анализиране, Иновация, Внедряване

СЕСТ

Компанията СЕСТ е лидер в прилагането на иновативните и енергоефективните решения в сектора на машини и системи за обработка на алуминиеви профили, леки и цветни  сплави, PVC и стомана и сега е признат партньор в процеса на консултиране. Няма тайни зад успеха на компанията. Там е просто работа, страст, отдаденост, умения, професионализъм, научни изследвания, инвестиции и способност за анализ в съчетание с новаторски дух. Прилагайки най-новите технологии СЕСТ е компания, ориентирана към клиента. Ние работим с постоянна всеотдайност за да се удовлетворят изискванията на нашите клиенти, създаване на хай-тек, високо-производителни и надеждни решения, както и да препоръчаме най-добрите възможности за производство. Освен това, нашият навременен и квалифициран Сервиз винаги ще гарантира неговата работоспособност.

Компанията е създадена през 2008г. да предостави пълен комплекс от услуги на производителите на AL и РVС дограма в България. Нашата цел е да осигурим най-добрите продукти и услуги за производителите на PVC и алуминиеви врати и прозорци, както и на индустрията с нов подход чрез комбиниране на иновации и качество с натрупания през годините опит. Нашият постоянен фокус върху пазарните изисквания и желанията на клиента винаги ни е стимулирал да се мисли за нови решения вдъхновени от принципите на стандартизация и ефективност, дори и в най-първите етапи.  

Като партньор на компании, световни лидери в своите области за България ние пренасяме и надграждаме техния опит, ноу-хау и качествени продукти за комплексно решение на технологичните и функционални нужди, висока производителност, качество, прецизност и надеждност. 

Подкрепена от опита и знанията, придобити в сектора на PVC, алуминиеви и леки сплави компанията желае да се развива заедно с клиентите си, като им предлага изключително иновативни решения, сервиз и  услуги.