Вертикален форматен циркуляр на GMS с полезен срез по дължина 4200mm, височина 2200 mm. и дебилина на материала до 60 mm.

GMC 166 EM6

Оптимизирайте и персонализирайте тази вертикална отрезна машина на GMC като изберете: прогнозни нетни размери на среза, режим и всички аксесоари, които желаете да добавите съгласно специфичните си нужди..

Надеждни, практични и прецизни, нашите вертикални отрезни машини осигуряват оптимално решение за всякакви изисквания при рязане на различни материали. Възможност за конфигуриране според нуждите

Описание

Непрекъснатите научни изследвания и изпитвания на използваните материали, подобренията в обработката, в производствения контрол и финалните тестове ни позволиха да постигнем високо качество на вертикалните отрезни машини. Всяка подвижна и стабилна конструкция може да бъде напълно разглобена. Големи части от материала могат изключително лесно и прецизно да бъдат разрязани под прав ъгъл.
Вертикалните отрезни машини от получавтоматичната версия (автоматичен вертикален срез) GMC 163, 166 и автоматичните GMC с електронен програматор за хоризонтални срезове GMC 166 EM6 са произведени с използването на напреднали технологични решения и точни системи за безопасност, в съответствие с действащите регламенти.
Средно еквивалентно ниво на непрекъснато звуково налягане 72,0 +/- 2 dBA (празен ход), 82,0 +/- 2 dBA (при работа).

Видео за машината