Вертикален форматен циркуляр на GMS с полезен срез по дължина 4100 mm, височина 2200 mm. и дебилина на материала до 60 mm.

GMC 170 ES

Оптимизирайте и персонализирайте тази вертикална отрезна машина на GMC като изберете: прогнозни нетни размери на среза, режим и всички аксесоари, които желаете да добавите съгласно специфичните си нужди.

Надеждни, практични и прецизни, нашите вертикални отрезни машини осигуряват оптимално решение за всякакви изисквания при рязане на различни материали. Възможност за конфигуриране според нуждите.

Описание

Вертикалната отрезна машина модел GMC 170 ELECTRONIC SYSTEM е единственият форматен циркуляр в света (вертикален), оборудван с електронен програматор, който е способен да извършва срезове последователно, изпълнявайки поръчка по въведена работна програма с изключителна надеждност, прецизност и скорост. Възможност за настройване на 90 програми, всяка от които може да поддържа 18 различни повторяеми измервания 99 пъти. Операторът може да въведе абсолютни или възходящи мерки, дебелина на ножа, следващ ход и дължина на срезовете, които ще бъдат изпълнени.

Също така има възможност да се регулира работната скорост, позиционирането и бързото връщане. Може да изберете последователност на срезовете: вертикална + хоризонтална или вертикална + хоризонтална. При хоризонтални срезове работата може да се изпълни отгоре надолу или обратно. С помощта на серийния изход на форматния циркуляр, той може да бъде свързан към компютър, от който да получава информация, като например за оптимизиране на рязането, разширяване на паметта на работните програми, показване на шаблони за рязане. Машината GMC 170 може да се справи с всяка една работна задача, което позволява практична, надеждна и безопасна работа.

С машината GMC 170 ELECTRONIC SYSTEM е възможно да се работи: автоматично, чрез задаване на мерките за рязане с помощта на дисплея на програматора, с полуавтоматично ръчно позициониране на режещия модул спрямо желания обхват, както и с изпълняване на ръчни измервания и ръчни срезове. Средно еквивалентно ниво на непрекъснато звуково налягане 72,0 +/- 2 dBA (празен ход), 82,0 +/- 2 dBA (при работа).

Видео за машината