Базов модел с полезен срез в mm. X 4200 mm. 2200 mm. дебелина 60

KGS / 42 – 22

Оптимизирайте и персонализирайте тази вертикална отрезна машина на GMC  като изберете: прогнозни нетни размери на среза, режим и всички аксесоари, които желаете да добавите съгласно специфичните си нужди.

Надеждни, практични и прецизни, нашите вертикални отрезни машини осигуряват оптимално решение за всякакви изисквания при рязане на различни материали. Възможност за пълно и подробно конфигуриране.

Описание

Ръчна вертикална отрезна машина със заварена моноблок конструкция и режеща глава от лят алуминий. Опростено използване, с висока продуктивност. Здравата и стабилна конструкция с подсилена и прецизна режеща глава позволяват да се постигне високо качество и скорост на рязане.

Пълната защита на работната зона, повдигащите ролки и иновативните инженерни решения повишават комфорта на работа, което води до повишаване на производителността. Версията 42-22 А с автоматично движение във вертикална и хоризонтална ос увеличава производствения капацитет на машината, като намалява натоварването за оператора.