Вертикален форматен циркуляр на GMS с полезен срез по дължина 5300 mm, височина 2200 mm. и дебилина на материала до 80 mm.

KGS / 660 EM6

Оптимизирайте и персонализирайте тази вертикална отрезна машина на GMC като изберете: прогнозни нетни размери на среза, режим и всички аксесоари, които желаете да добавите съгласно специфичните си нужди.

Надеждни, практични и прецизни, нашите вертикални отрезни машини осигуряват оптимално решение за всякакви изисквания при рязане на различни материали. Възможност за конфигуриране според нуждите.

Описание

Моделът KGS / 660 S – EM6 е вертикална отрезна машина с електронен програматор за програмно управление на хоризонтални срезове. Реално може да стартирате до 15 среза с различни размери, всеки от които да се повтаря 90 пъти. Вертикалното срязване се извършва автоматично с помощта на фиксираните в традиционна последователност точки на групата вертикални щанги.

Това прави машината KGS / 660 S – EM6 особено полезна за изпълнение на срезове във високи позиции, за повтаряне на програми за хоризонтални обработки. Вертикалната отрезна машина модел KGS / 660 S – EM6 е проектирана с помощта на най-нови технологични решения и системи за безопасност и съответства на приложимите регламенти.
Средно еквивалентно ниво на непрекъснато звуково налягане 72,0 ± 2 dBA (празен ход), 82 ± 2 dBA (при работа).