Вертикален форматен циркуляр на GMS с полезен срез по дължина 5100 mm, височина 2200 mm. и дебилина на материала до 80 mm.

KGS / 700 ES

Оптимизирайте и персонализирайте тази вертикална отрезна машина на GMC като изберете: прогнозни нетни размери на среза, режим и всички аксесоари, които желаете да добавите съгласно специфичните си нужди.

Надеждни, практични и прецизни, нашите вертикални отрезни машини осигуряват оптимално решение за всякакви изисквания при рязане на различни материали. Възможност за конфигуриране според нуждите.

Описание

Вертикалната отрезна машина модел KGS / 700 ELECTRONIC SYSTEM е единственият форматен циркуляр в света (вертикален), оборудван с електронен програматор, който е способен да извършва срезове последователно, изпълнявайки поръчка по въведена работна програма с изключителна надеждност, прецизност и скорост. KGS / 700 ES може да извърши всеки вид срез или пробиване – от най-лесните до по-сложни срезове от типа ABCD EF.

Възможно е също да се контролира панела, вратата и прозореца чрез въвеждане на данни за срезовете в програматора (G). Серийният изход на форматния циркуляр може да бъде свързан към компютър, от който да получава информация, като например за оптимизиране на рязането, разширяване на паметта на работните програми, показване на шаблони за рязане. Машината KGS / 700 ES може да се справи с всяка една работна задача.

Видео за машината