Вертикален форматен циркуляр на GMC с полезен срез по дължина 5100 mm, височина 2200 mm. и дебилина на материала до 80 mm.

KGS / GMC 180 CN

Оптимизирайте и персонализирайте тази вертикална отрезна машина на GMC като изберете: прогнозни нетни размери на среза, режим и всички аксесоари, които желаете да добавите съгласно специфичните си нужди.

Надеждни, практични и прецизни, нашите вертикални отрезни машини осигуряват оптимално решение за всякакви изисквания при рязане на различни материали. Възможност за конфигуриране според нуждите.

Описание

Основните компоненти на рамката, произведени чрез машинни инструменти с ЦПУ, позволяват голяма точност на размерите по време на етапа на монтаж, като така се постига висока прецизност при използването на машината. Движението на вертикалната и хоризонтална ос е обезопасено с помощта на закалени и шлифовани линейни водачи, по които се движат сачмени плъзгачи и осигуряват гладкост на придвижване на групата.

Безколекторните двигатели за придвижване на осите осигуряват скорост на изместване и прецизност на позиционирането с възможност за отклонения и спиране на рязането във всяка една точка на машината, както вертикално, така и хоризонтално. Стандартната версия на машината предлага обръщане на режещия модул, поставяне на диск и заключване на напълно автоматичните оси. Облицованата подвижна рамка, задвижвана електрически, също е част от стандартното оборудване.

Вертикалната отрезна машина KGS / GMC 180 CN може да съхранява до 400 програми, всяка съдържаща до 30 различни линии на рязане с 99 повторения. Програматорът може също така да бъде снабден със софтуер за оптимизиране на разрезите.

Видео за машината