Вертикален форматен циркуляр на GMC с полезен срез по дължина 4200 mm, височина 2200 mm. и дебелина на материала до 60 mm.

KGS / GMC 400 M

Оптимизирайте и персонализирайте тази вертикална отрезна машина на GMC  като изберете: прогнозни нетни размери на среза, режим и всички аксесоари, които желаете да добавите съгласно специфичните си нужди.

Надеждни, практични и прецизни, нашите вертикални отрезни машини осигуряват оптимално решение за всякакви изисквания при рязане на различни материали. Възможност за пълно и подробно конфигуриране.

Описание

Здравата и стабилна моноблок конструкцията с намалени до възможния минимум размери, позволява разрязването на много големи панели на минимално пространство. Създаваме вертикални отрезни машини от повече от петдесет години. Натрупаният опит ни позволи да проектираме опростена и практична за употреба вертикална отрезна машина на много достъпна цена. Горният стоманен водач е закален и армиран, което позволява машината да работи винаги в група; режещата глава е покрита със звукопоглъщащ материал, който намалява до минимум шума и вибрациите; регулируема във всяка една точка стоманена основа и акуратно изпитване през различните етапи на обработване. Всичко това ни дава увереността, че осигуряваме на клиентите практични, икономични, надеждни и високотехнологични машини. 

Средно еквивалентно ниво на непрекъснато звуково налягане 72,0 ± 2 dBA (при работа). 

Снабдена с 2 междинни сгъваеми носача, 2 измервателни упора за вертикални срезове. Серия с мобилна рамка.

Видео за машината