Вертикален форматен циркуляр на GMC с полезен срез по дължина 5300 mm, височина 2200 mm. и дебилина на материала до 80 mm.

KGS / GMC M5 AUTOMATIC

Оптимизирайте и персонализирайте тази вертикална отрезна машина на GMC като изберете: прогнозни нетни размери на среза, режим и всички аксесоари, които желаете да добавите съгласно специфичните си нужди.

Надеждни, практични и прецизни, нашите вертикални отрезни машини осигуряват оптимално решение за всякакви изисквания при рязане на различни материали. Възможност за конфигуриране според нуждите.

Описание

Вертикалната отрезна машина KGS / GMC M5 AUTOMATIC е проектирана така, че да съчетава прецизност, гладко придвижване и лесна употреба. При проектирането специално внимание е обърнато на безопасността и външния вид. Основните компоненти на рамката, произведени чрез машинни инструменти с ЦПУ, позволяват голяма точност на размерите по време на етапа на монтаж, като така се постига висока прецизност при използването на машината.

Движението на вертикалната и хоризонтална ос е обезопасено с помощта на закалени и шлифовани линейни водачи, по които се движат сачмени плъзгачи и осигуряват гладкост на придвижване на групата. Стандартната версия на машината предлага обръщане на режещия модул, поставяне на диск и заключване на осите. Облицованата подвижна рамка (задвижвана електрически) и пневматичният ролков конвейер за повдигане и плъзгане на тежки панели са стандартни.