Вертикален форматен циркуляр на GMC с полезен срез по дължина 5300 mm, височина 2200 mm. и дебелина на материала до 80 mm.

KGS / GMC M5-B

Оптимизирайте и персонализирайте тази вертикална отрезна машина на GMC  като изберете: прогнозни нетни размери на среза, режим и всички аксесоари, които желаете да добавите съгласно специфичните си нужди.

Надеждни, практични и прецизни, нашите вертикални отрезни машини осигуряват оптимално решение за всякакви изисквания при рязане на различни материали. Възможност за пълно и подробно конфигуриране.

Описание

Вертикалната отрезна машина KGS / GMC M5-B съчетава надеждността на доказаната с времето рамка с прецизността и гладкото придвижване на нова режеща група, която се движа по водачи със сачмени плъзгачи. Машината е проектирана за лесна употреба и прецизност на достъпна цена. Както за всички наши машини и при тази сме обърнали специално внимание на изискванията за безопасност. Движението на вертикалната ос е обезопасено с помощта на закалени и шлифовани линейни водачи, по които се движат сачмени плъзгачи и осигуряват гладкост на придвижване на групата. Стандартната версия на машината осигурява поставяне на диск, закрепване на носача на диска за хоризонтални срезове и подвижна рамка на колела. Ролковият транспортьор за повдигане и плъзгане на тежки панели също е част от стандартния вариант.